Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Εξιχνιαστηκαν περιπτωσεις και αποπειρες κλοπων στη Μεσσηνια

Συμφωνα με το απο 14/3/2019 Δελτιο Τυπου της αστυνομιας (astynomia.gr)

" Εξιχνιάστηκαν είκοσι πέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα άτομα

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -33.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, είκοσι πέντε (25) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (12.3.2019) το βράδυ και χθες (13.3.2019) το απόγευμα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 22 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις (4) ημεδαπούς, δύο (2) 22χρονους, έναν (1) 21χρονο και έναν (1) ανήλικο. "

Περισσοτερα ...

1 σχόλιο:

  1. Εάν είχατε οικονομικά προβλήματα, τότε είναι καιρός να χαμογελάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin είναι το ποσό που θέλετε να δανειστείτε και η περίοδος πληρωμής που σας ταιριάζει και θα έχετε το δάνειο σας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Μόλις επωφελήθηκα για έκτη φορά ένα δάνειο 700 χιλιάδων δολαρίων για περίοδο 180 μηνών με τη δυνατότητα πληρωμής πριν από την ημερομηνία λήξης. Ο κ. Benjamin με βοηθάει με δάνειο. Κάντε επαφή μαζί του και θα δείτε ότι είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος με καλή καρδιά. Το email του είναι Lfdsloans@outlook.com και ο αριθμός τηλεφώνου του WhatApp είναι +1-989-394- 3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή